About Me

My photo
hello! i am a graphic designer / illustrator.
hire me so i can buy food for my cat :D
for anything else email me at raeesa.sya(at)gmail(dot)com

Thursday, February 4, 2010

one find day (LSD BIKES) / eniac - paradise kiss.

One Fine Day from LSDBIKES on Vimeo.



awesome video by better taste studio. LSD (Fixed gear bikes) crew Riding in seoul.


i am soooo in love with the first song!
tolong baca my sad hopeless fictional story. thanks!

i dont understand korean for sheit. but this song is making me a hopeless romantic. sigh. rasa mcm nk petik bunga pastu letak kat rambut sambil pakai baju putih knitted lengan panjang, bawak basikal ada basket, dalam basket ada kucing kecil dengan kunci rumah.
pastu kat traffic light boyfriend sms cakap, "awak... kita rindu.. tolong pulangkan dvd nacho libre kita" *gila potong* so masa tu pukul 5.30 ptg. then ada budak main layang layang.
so kita senyum la sambil bawak basikal sebab rasa mcm sureal kan. pastu budak tu jerit jerit cakap akak..!! buat ah wheelie nak tengok gak kak buat skid sambil wheelie tayar depan. tapi takpe. sebab lagu ni sweet sangat i pun tak layan request budak kecik tu instead i sambung cycle sampai kat padang then i golek golek kat grass then dapat another sms. boyfriend kata, "awak, takpe saya dah jumpa dvd nacho libre tak yah hantar.." so saya nak reply tapi!!! tiba tiba ada butterfly so i got distracted by it and left the phone on the grass and kejar the butterfly. tengok tengok butterfly tu tukar jadi eniac then background lagu paradise kiss ni. so kalau anyone ada lagu ni in mp3, tolong kasi link kat saya okay. thanks! the end.

CLICK HERE FOR THE FULL ORIGINAL SONG

UPDATED!! after 3 hours of intensive searching, not only have i been able to download eniac paradise kiss... BUT THE WHOLE ALBUM!! because i'm such an asshole, im not sharing till another 3-7 days. beg if you want! HAHAHAHA. penat sampai berpeluh tau i cari!! hmpphh. haha

9 comments:

gdsjht said...

hahahaha amenda yang comel gilanya ni

rysa said...

cikadikmanisjahat- apa comel love? haha. :)

art:tech said...

aaaa best laguuuu. naaakkk~

art:tech said...

oh tapi nak yg minus one ni. tkde vocal. plis. haha

syencho said...
This comment has been removed by the author.
syencho said...
This comment has been removed by the author.
sammy! said...

Err...betul ke ada dvd nacho libre?...nak pinjam boleh? rasanya tak tgk lagi movie tuh...*_*

Azzam?? said...

-_- giler dah imagine video clip..
btw... takyah pulangkan dvd nacho tu.. i dah jumpa =p

syencho said...
This comment has been removed by the author.