About Me

My photo
hello! i am a graphic designer / illustrator.
hire me so i can buy food for my cat :D
for anything else email me at raeesa.sya(at)gmail(dot)com

Monday, November 16, 2009

an intense weekend session 3


hari tu i was doing my work and punklet NAK JUGA TIDOR BELAKANG I!!! dah la sempit, tidur kangkang :(






day 1




day 2

went riding with rats kl and mass kritikal on friday. almost 40 of us riding around kl. i tried to wheelie but FAIL! -.- takpe practice. lol. on saturday went to see la quiete at one cafe. they were awesome! although ada sorang budak hardcore ni potong ah!!! like sesat gila. DUDE!!! MANA ADA ORANG TWO STEP TO SCREMO DOWH.. seriously -.- SEMAK BETUL LAH! tak habis habis. sighh. towards the end i think a few people got annoyed and purposely slammed into him while moshing. haha. kelakar -.-

4 comments:

cindir-rela said...

haha..cutenye u dengan punklet ni tau..
macam bestfren yang suke gadoh2 manje..hahah

.khairi. said...

haha..aku tau sapa..
budak yang bersinglet tu kan?
dah la sound2 band yang lambat..buat band2 down je..apa lah..

kita slam dia dari tingkat 13 pun tak pa.haha

Zulamran Hilmi// said...

budak single pakai topi ed hardy.

!!!!!!!!!!

Awin Roslin said...

paling pantang kalau band screamo main tiba2 ada orang 2 step. PALING PANTANG. rasa nak hentak pala dia kat dinding.